winterhoezen voor vorstbeschermingplantenVorstbescherming voor uw planten:  
De winter kan zorgen voor een mooie sfeer in uw tuin maar de kou en vorst kunnen tevens ook de grootste vijand zijn voor tuin. Een goede vorstbescherming, op het juiste moment is dan ook zeker belangrijk om schade te voorkomen.  Vorstgevoelige planten kunt u bijvoorbeeld in een kas plaatsen maar niet iedereen heeft natuurlijk deze mogelijkheid voorhanden en vaak staat de plant in de volle grond. Dan blijft er maar een mogelijkheid over en dat is het isoleren van de plant. Door de plant een jas (winterhoes) aan te trekken en wanneer de plant in een pot staat deze ook te isoleren. Is er dan nog twijfel dan is een combinatie van een winterhoes met een verwarmingssnoer de uitkomst voor vorstbescherming. Vergeet ook de voet van de plant niet te beschermen!

Planten die niet Winterhard zijn:  Welke planten in uw tuin zijn niet winterhard. Planten die van oudsher gebruikt worden in Nederland hebben over het algemeen het predicaat winterhard. Zij overleven de winter zonder schade en lopen in het voor jaar weer vrolijk uit. De laatste jaren zijn er in Nederland veel planten aan het assortiment toegevoegd die wel een milde winter kunnen verdragen (soft-winterhard) maar een strenge vorstperiode niet overleven of schade oplopen. Dit zijn import planten met een hogere aanschafwaarde, een goede rede om de planten goed te beschermen.

 

Categorieën onder vorstbescherming

winterhoezen
winterhoezen Toon producten
Winterproducten
Winterproducten Toon producten

                                   Kooiweg 3                       5151BG                      Drunen                         Algemene voorwaarden

              Blijbuiten.nl is onderdeel van Hoveniersbedrijf van Oorschot | KVK: 18049623 | BTWnr: NL809113004B.01 | IBAN: NL02RABO0162620810