tuinontwerp

Tuinplannen maken in de winter.

Maar al te vaak beginnen mensen als het voorjaar begint pas te denken aan hun tuin. Vaak blijkt dat er meer bij komt kijken dan verwacht en de tijd verstrijkt snel. Hierdoor heeft men vaak op het einde van het voorjaar of in zomer nog niet de gewenste tuin. Dus is juist de winter uitermate geschikt om uw tuinplan te maken en uit te (laten) voeren. In de winter kunt u prima planten en bomen verzetten zolang het niet vriest, ze zijn immers in rust. Uw planten en bomen zullen zich gaan wortelen voordat ze in het voorjaar blad aan gaan maken.

Elk tuinplan begint met een degelijk tuinontwerp met beplantingsplan. Een tuinontwerp kunt u zelf uitwerken of u kunt het overlaten aan de hovenier. Ook wij, hoveniersbedrijf van Oorschot kunnen u hierbij helpen. Hoveniersbedrijf van Oorschot heeft jarenlange ervaring met een diversiteit van tuinen, vijvers, tuinhuizen en planten. Dus begin al aan uw tuin te denken terwijl het buiten koud, mistig en glibberig is terwijl het koude jaargetij op ons daalt.

Uw tuin klaarmaken in de winter kent meer voordelen. Zo zijn de structuren in de tuin zijn goed zichtbaar, waardoor het makkelijker is om daar rekening te houden tijdens het ontwerpproces. Door de tuin goed in te meten en op schaal in te tekenen, kan u eenvoudig het overzicht krijgen over uw tuin en de verwachte werkzaamheden.

Zodra u of een Hoveniersbedrijf een tuinontwerp heeft gemaakt, kan daar een beplantingsplan voor worden gemaakt. In dit beplantingsplan worden de soorten planten, heesters en bomen uitgezocht. Daarnaast kunt u de overige materialen bepalen zoals de bestrating.

Wilt u wat ideeën opdoen ga dan naar onze fotogalerij.

Zodra het weer toelaat, kunt u in de donkere maanden al beginnen met het aan (laten) leggen van uw tuin. Dan kunt u al genieten van uw tuin zodra de eerste zonnestralen weer gaan schijnen.

                                   Kooiweg 3                       5151BG                      Drunen                         Algemene voorwaarden

              Blijbuiten.nl is onderdeel van Hoveniersbedrijf van Oorschot | KVK: 18049623 | BTWnr: NL809113004B.01 | IBAN: NL02RABO0162620810